GBowling mjesto je na kojem se isprepliću zabava, sport i rekreacija, a nalazi se na drugom katu najvećeg osječkog trgovačkog centra Portanova. Koncepcija GBowlinga temelji se na kombinaciji sportsko-rekreativnih i zabavnih sadržaja koji su namijenjeni posjetiteljima svih dobnih uzrasta, grupama, obiteljima i poslovnim partnerima.

Posjetitelji na preko 1 600m2 mogu pronaći kuglanu, ugostiteljski prostor, VIP prostor, salu za sastanke i proslave, prostranu terasu te prostor s različitim zabavnim sadržajima (tri profesionalna biljarska stola te aparate za igru i zabavu).

Cijeli prostor je visoko tehnički opremljen (razglasni sustav, svjetlosni sustav, elektronski kontrolirani točionici i sl.). Prostorom dominira 16 bowling staza renomiranog svjetskog proizvođača kuglačke opreme Brunswick.

Vikendima se GBowling pretvara u disco klub aktiviranjem dodatnog razglasa i rasvjete čime se zabava, rekreacija, druženje i ples spajaju u jedno te garantiraju nezaboravni provod.

S prijateljima, obitelji, djecom, poslovnim partnerima; u prolazu ili ciljano – izaberite sami iz bogate ponude GBowlinga  i nemojte zaobići mjesto novog oblika zabave za sve generacije.